Ποιοι είμαστε
H IRIS εξειδικεύεται στην παραγωγή οργάνων παιδικής χαράς και εξοπλισμού πάρκων από το 1965 με ανταγωνιστικές τιμές που ικανοποιούν τις Διεθνείς προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των πελατών. Στόχος της είναι να δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον παιδικής χαράς όπου θα προσφέρει στο παιδί χαρά και ενθουσιασμό ενώ ταυτόχρονα θα αναβαθμίζει τη σωματική και πνευματική άσκηση.

Η IRIS είναι μία υγιής εταιρία, που διανύει ανοδική πορεία ,χωρίς χρέη σε δημόσια ταμεία ή ιδιώτες προμηθευτές. Η φερεγγυότητα της εταιρίας αποδυκνύεται τόσο από τις τράπεζες όσο και από τους Δημόσιους φορείς.

Πιστοποιήσεις
Τα προϊόντα της IRIS διαθέτουν όλες τις κατάλληλες πιστοποιήσεις όπως ISO 9001-2008, ISO 14001 :2004, EN1176, 1-7 από διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης όπως ο ΕΒΕΤΑΜ (πρώην ΕΛΟΤ) & Theo dynamics Ltd.

Η εταιρία εδρεύει στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Πελάτες
Οι πελάτες της Εταιρίας είναι κυρίως Δήμοι, Εργολάβοι Δημοσίων Έργων, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Κατασκηνώσεις, Εμπορικά Κέντρα και έμποροι παιχνιδιών, εντός και εκτός Ελλάδας.

Σκοπός
Ο σκοπός της Εταιρίας είναι να εξάγει τα προϊόντα της σε πολλές χώρες, να συνεχίσει τη συνεργασία της με Δημόσιους Φορείς, εργολάβους δημοσίων έργων και να μεγαλώσει το δίκτυο πωλήσεων της. Η εταιρία έχει ήδη δυναμική παρουσία σε εκθέσεις για το 2014 για την προώθηση των προϊόντων της και την επέκταση των συνεργασιών της.

00.65 ΣΥΝΘΕΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ